Wil je voor altijd van jouw mentale en fysieke klachten af? Door samen je emotionele blokkades aan te pakken, lossen we dit voorgoed op.

Herken jij jezelf of je kind in een of meerdere dingen?

 

  • Stel, je hebt al maanden of jarenlang fysieke klachten zoals rug of nekpijn. Of bekken, huid, schildklier of darmklachten. Het beheerst je leven. Je hebt alles gedaan om er vanaf te komen; huisarts, fysiotherapie, manueel therapeut. Niets helpt echt. Je voelt je eenzaam. Je wordt een buitenstaander in je eigen leven; je werk, je relatie, je gezin.

  • Je ervaart mentale klachten; Burn-out, paniekaanvallen, onrust, piekeren, angsten, perfectionisme of gevoelens van radeloosheid.  Het hele slaap-, eet- en leefpatroon is verstoord. Je wilt graag innerlijke rust ervaren en kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. 
  • Je ervaart emotionele klachten; bij bepaalde (lastige) situaties ben je geneigd om heel heftig te reageren. Je wordt emotioneel diep geraakt. Of je wordt woest of je voelt je persoonlijk afgewezen. Het gevoel van nooit goed genoeg zijn, Negatief (lichaam) zelfbeeld. 
  • Je ziet dat je kind het (mentaal, emotioneel, fysiek) zwaar heeft en je hebt alles al geprobeerd om hier verlichting in te bieden. Heftige driftbuien, slaapproblemen, faalangst of niet lekker in hun vel voelen. Of moeizame (strijdbare) relatie tussen kind en ouder(s)
  • Je wil het graag goed doen op alle fronten. Als vrouw, en zeker moeders zijn geneigd zich schuldig te voelen over niet genoeg doen op het werk, in de relatie en in het gezin. Ze betrekken een probleem op zichzelf, als er iets mis gaat bedenk je al snel waar je steken hebt laten vallen. Je voelt je eigenlijk altijd tekortschieten en je wilt graag aan de slag met deze belemmerende gedachten. 
  •  Je wilt bepaalde gewoonten, patronen, overtuigingen, valkuilenpatronen doorbreken. Je acties zijn niet in overeenstemming met je daadwerkelijke behoeften en wensen.  Het lukt je maar niet daar verandering in aan te brengen. In de relatie met jezelf. Je partner. Je kind(eren). Je werk, familie of vrienden.  
  • Je bent al langer zoekende wat je wilt met je baan, carriere, onderneming. Je wil graag anders, maar weet niet wat precies. Je blijft in rondjes lopen. Het lukt je niet om erdoor heen te breken. geen concrete acties. 

Plan hier jouw afspraak in 

>

Als energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klachten en naar de oorzaak hiervan!

Zelden komen vrouwen, mannen of kinderen bij mij in mijn praktijk omdat ze zo’n zin hebben om lekker met zichzelf bezig te zijn. Eerder het tegenovergestelde.

Ze worstelen lange tijd met mentale, fysieke en emotionele problemen. Kunnen niet goed aanwijzen wat de oorzaak is. Het lukt maar niet om er vanaf te komen. Je voelt je een buitenstaander, in je werk, je relatie, je gezin en op school.  

Aan de ene kant willen ze weten wat er aan de hand is, Zichzelf begrijpen en welke hardnekkige patronen het zijn die hun leven beperken. Dit is een ding.

Maar waar het je daadwerkelijk om gaat is; het probleem blijvend veranderen. Oplossen. Je wilt er vanaf!

Ontdek in gemiddeld twee tot drie 1:1 sessies  waar jouw klacht vandaan komt. Uiteraard lossen we de blokkades ook gelijk op! 

Met de biosensor maak ik een vertaalslag tussen je bewustzijn en onderbewustzijn. Dit energetisch meetinstrument helpt je om een stem te geven aan je onderbewustzijn – wat voor 95% je gedrag en emoties bepaalt en waar je niet bewust bij kunt – en onder woorden te brengen wat jij al langere tijd voelt.

9 van de 10 keer kunnen we namelijk niet zelf bij onze echte gevoelens komen waardoor we in bepaalde gedragspatronen of emoties blijven hangen.

Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt, wat alleen maar extra bagage is, laten we los. 

Is de biotensor voor jou?

Wat is de biotensor?

Ik werk met de biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Het spoort een verstoring in je energieveld op.

Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

Hierdoor maakt het niet uit of we ongeboren kindjes, baby’s of volwassenen testen. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig. Het is dus ook mogelijk om voor je kind langs te komen, zonder dat hij/zij hierbij aanwezig is.

In mijn praktijk ben ik voornamelijk gericht op de vrouw, de moeder en het kind. Want als jij niet lekker in je vel zit heeft dat effect op jouw omgeving.

Wat anderen zeggen

{

Bedankt voor deze unieke yogales, dit yoga event. Het was er eentje die ik niet snel zal vergeten. De intentiekaartjes in de boom, de bloem, je meditatie maakte het compleet! Namaste, Liefs,

Tessa
{

Lieve Kim ontzettend bedankt voor deze fijne les. Je hebt een fijne energie en ik voelde me erg in mijn kracht gezet door de flow en meditatie. Namaste. PS. ook bedankt aan de lieve assistente Lovina, echt een topper!

Dewi
{

Ik kwam met spanning in mijn lijf naar het event. Door allerlei drukte. Nu voel ik me heerlijk relaxt.

Anja
{

In een heerlijk ontspannen sfeer met een heerlijke stem ben ik bewust geworden van mijn eigen zijn. En leer ik weer lief te zijn voor mezelf. Dank je wel en liefs

Annette
{

Dank je wel voor deze fijne les. Ik kon niet alle oefeningen goed uitvoeren maar ik heb genoten! Liefs

Gera
{

Ik heb op dit moment juist geen gedachten, wat heel positief is 🙂

Lucie
{

De les als heel fijn ervaren. Relaxt en liefdevol. Een moment voor mezelf! Dankjewel, Namaste

Irma
{

Ik kwam binnen, gesloten en geblokkeerd. Er is ruimte gekomen om te zeggen: dit ben ik en ik mag er zijn zoals ik ben. Nooit verwacht dat zoiets los kon komen of dat, dat was wat ik nodig had. Dank je wel, Namaste

stephanie
{

Het was een hele fijne ervaring. Bijzonder dat mijn vriendin mij heeft meegenomen vandaag. Heel speciaal om dit samen te ogen ervaren. Ik voel me vrij, energiek, intens gelukkig en gezegend na deze sessie. Dank je wel!

Aoliz
{

maar zoveel meer! Hoe dichter je bij jezelf staat, des te betere versie ben je van je echte zelf. Dank je wel Kim voor deze altijd inspirerende lessen!

Veelgestelde vragen

*niet zichtbaar*

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is de investering van een NEI Sessie?

Een NEI Sessie met de biotensor duurt 90 minuten en de kosten bedragen €165,- inclusief btw.

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig??

Ik adviseer je om jezelf 2 sessies te gunnen. Vaak zie ik binnen één sessie al een enorm verschil. Echter merk ik in de praktijk dat de kans op blijvende verandering het grootst is bij 2 tot 3 sessies.

Op het moment dat je 2 sessies in wil plannen in mijn agenda, raad ik je aan om ongeveer 2 weken tussen de beide sessies te laten.

Op welke locatie worden de sessies gegeven?

De sessies worden gegeven in mijn praktijk welke is gevestigd op de Slotvalkensteinsedijk 3, 3176 PP te Poortugaal nabij Rotterdam

Is het ook mogelijk de NEI Sessie digitaal te doen?

Zeker weten, het resultaat is hetzelfde.
In de praktijk hoor ik vaak terug dat het fijn is om de eerste sessie live aanwezig te zijn. 

Moet mijn kind aanwezig zijn bij een sessie voor hem/haar?

Ik werk met energie waardoor ik hetzelfde resultaat zie mét of zonder aanwezigheid van het kind. Ik werk dan aan de hand van een foto van het kind. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie opziet.

Worden de consulten vergoed door de zorgverzekering?

Helaas niet. Om dit vergoed te krijgen heb je een opleiding medische basiskennis nodig en die heb ik niet.

Hoe werkt dit dan?

Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde situatie, maar niet verwerkt krijgt, zet zich dat vast in jouw onderbewustzijn, in het celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” en “Je gal spugen”. 

Je linker- en rechterhersenhelft werken in dat geval niet goed samen. Zo maak je in je leven – en zelfs al voor je geboorte – honderden emoties mee die je niet verwerkt krijgt en zich vastzetten in jouw systeem. 

Je draagt die rugzak vol met emoties met je mee en je hoeft hier niet direct last van te hebben. Tótdat je een emotie voelt in een situatie in je huidige leven wat een oude emotie of pijn aanraakt. Dit noemen we een triggerpunt.

Je voelt dan niet alleen de emotie van de situatie in het hier en nu, maar wordt ook nog eens overspoeld met de oude onverwerkte emotie. Je verdrinkt er al het ware in, terwijl je weet dat er rationeel niet zoveel aan de hand is. 

Op het moment dat we dit soort mentale of fysieke klachten ervaren zijn dit signalen (geuit in klachten) aan de oppervlakte die ons kenbaar willen maken dat er iets onderhuids ‘ettert’ waar naar gekeken mag worden. 

Als je dit voor waarheid aanneemt, kun je ook begrijpen dat wanneer we deze onderhuidse emoties – door middel van de biotensor – kunnen opsporen en verwerken, er rust komt in het systeem. De boodschap wordt begrepen, waardoor de klachten in het hier en nu niet meer geuit hoeven worden. 

Aan jou de keuze! Houd jij je klachten in stand door middel van symptoombestrijding of ben jij bereid om de diepte met me in te duiken en de klachten bij de wortels aan te pakken zodat je blijvend verlost wordt van jouw ballast?

In januari 2022 gebeurde er iets in mijn leven waardoor in mijn hele leven op zijn kop stond…

Namaste, ik ben Kim,

Ik besluit om een sprong in het diepe te nemen.

Een sprong van 15 meter hoog in Curacao, met als doel om over mijn hoogtevrees af te komen, pakt het helemaal verkeerd uit en eindigt het in een lelijke val. Paar dagen later, als mijn gezin even de deur uit is, breek ik. Wat had ik godsnaam gedaan? Wat ben ik hier eigenlijk goed uit gekomen. Want wat nou, als ik een dwarslaesie had gehad? Dan was mijn leven zoals ik kende, waar ik zo van genot, over geweest. 

En toen kwam de grote vraag in me op; als ik een dwarslaesie had gehad, waar had ik dan de meeste spijt van gehad in mijn leven?

Het antwoord was dat ik in de zaak was gebleven, die ik samen met mijn man meer dan 15 jaar runde. Ik wilde mijn man, collega’s, partners, ouders niet teleurstellen. Ik was bang om alle gemakken die ik ondertussen had opgebouwd kwijt te raken. Ik werkte ondertussen mee op de schooltijden van de kinderen en had een goed salaris. Waar deed ik nou eigenlijk moeilijk over? Terwijl ik al veel langer diep van binnen voelde dat mijn hart er niet meer lag.  

Vier weken later, sprak ik het met knikkende knieën uit naar mijn man: Ik wilde uit de zaak en verder met Devi Yoga Club, dat ik vanuit mijn passie voor Yoga in 2019 oprichtte. Een ontzettend lastig besluit om te nemen, maar ik leef maar één keer. Het is mijn leven. Ik moet doen wat mij gelukkig maakt. 

My point?

Ik weet het hoe ontzettend spannend het is om je hart te volgen. En alles dat erbij komt kijken. Soms vind je de belangrijkste lessen op de momenten dat alles helemaal tegenzit.

Ik vertel je dit; het is het waard. Het is het dubbel en dwars waard.
Om te luisteren en toegeven aan je diepste verlangens, behoeften en passies. Want je leeft maar 1 keer. Dus vind jezelf het waard.  

Om een leven voor jezelf te creëren, vanuit gezondheid en liefde, op jouw voorwaarden. Wees daarmee een stralend voorbeeld voor de (kleine) mensen om je heen.  

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen

Product aanbod

Yogastudio

1 : 1 sessie 

Yoga Events

Yoga Retreats

Ervaar vrijheid.

In je body. Mind. Emoticons. Energy.