Onze Yoga events & Ceremonies

Gun het jezelf…….

Dag Retreat zondag 3 maart 2024

Dit retreat is voor vrouwen willen leren om zichzelf op de 1ste plek te zetten, zonder schuldgevoel naar de (kleine) mensen om zich heen.

Je voelt aan alles dat je vooral leeft voor anderen. In de rol van mama, partner, collega, vriendin, dochter. Eerlijk is eerlijk; 95% van je tijd en energie geef je aan anderen. Als het meezit 5% aan je eigen welzijn.

Je bent op het punt gekomen dat je blijvend een goede balans voor jezelf wilt leren ontwikkelen en vasthouden.

Op dit dagretreat, inclusief lunch & diner, word je ondergedompeld in diepgaande mentale, emotionele rust en lichamelijke ontspanning waardoor je de ruimte ervaart om te voelen. Om in verbinding te komen met je hart. Jouw gevoel, intuitie, creativiteit en levensenergie.

Je ontvangt diepgaande persoonlijke spirituele ervaringen, kennis en tools, die jou helpen om jouw grenzen, behoeften, verlangens en wensen te herkennen, erkennen en vorm te geven zoals dat goed is voor jou en de (kleine) mensen om je heen!

 

Sunday Yoga Flow Events 2024

Een nieuwe, mooie dag begint op een van de mooiste en meest rustgevende plekjes in de Albrandswaard. Je komt aan in onze bijzondere Yogastudio ‘de Koepel’ en waar je bent omgeven door Moeder Natuur. 

Deze Hatha Yogales is yogavorm die iedereen kan beoefenen. Zonder en met ervaring, jong en oud. De Yogales zal je ervaren als toegankelijk, persoonlijk en met een vleugje spiritualiteit. Na de les voel jij je diep ontspannen en staat een heerlijke brunch voor je klaar in het restaurant van Abel.

Gun jezelf, jouw familie, vriendinnen en vrienden, deze bijzondere Yoga ervaring. Een ervaring om niet snel te vergeten!

Praktische info:
Het event vindt plaats in de Yogastudio de Koepel in Rhoon.
Zondag 14 jan | 12 mei | 7 juli |  8 sept | 13 okt | 20 nov
Yoga start om 09.30 uur t/m 11.00 uur Yoga. Incl uitgebreide brunch van 11.00-12.00 uur
Ticket is 38,50- pp. 

Ceremonies tijdens Equinox 2024

Samen komen, verbinden met elkaar in ceremonie, is een eeuwenoude traditie. En zo belangrijk en nodig vinden wij. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke energie en wijsheid te delen met elkaar is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben.

Het leven van de moderne vrouw is druk en veeleisend, met vaak een overvolle agenda. Ze heeft verschillende rollen te vervullen. Denk aan die van partner, moeder, dochter, zus, vriendin en collega.

Van oudsher ‘verbinding’ met jezelf, anderen en de wereld om je heen – een van de grootste krachten van vrouwen is. Daarom is het tijd om deze mooie, nuttige en bijzondere ceremonies weer terug in ere te stellen met elkaar!

Praktische info:
Het event vindt plaats in de Yogastudio in Rhoon. 
Maandag 18 maart | 20 juni | 22 sept | 21 december
19.30 t/m 21.30 uur. Ticket is 37,50 pp.

Yoga Retreat Ibiza 27 mei tm 31 mei 2024

Waarom jij het verdient om op Yoga Retreat te gaan?
We zijn veel vrouwen met een drukke en veeleisende baan, die moeite hebben hun eigen rust te pakken. Ze worden geleefd in deze hectische en snelle samenleving en dat is begrijpelijk. 

Dit gejaagde gevoel draag je met je mee en je energie raakt snel op. Je voelt je vermoeid, hebt lichamelijke klachten en hebt het gevoel dat je in rondjes loopt. Juist dan kan het heel slim zijn om met yoga aan de slag te gaan.

Yoga is een supertool om jou terug te brengen naar rust, ontspanning en ruimte in je hoofd en lichaam. En tijdens dit 4 daags all-inclusive retreat, gelegen op een van de mooiste plekken van Ibiza, geven we jou de kennis, tools en ervaringen die je nodig hebt om (terug) gezond te worden en in balans te komen.

Het fijne van dit Yoga retreat is dat je 4 dagen lang echt even weg bent van de chaos van het dagelijks leven. “We nemen de tijd om te genieten, te ontdekken, tot rust te komen en om aan onszelf te werken. Je gunt jezelf de aandacht je eigenlijk altijd verdient”

Klankschaal & Yoga Events 2024

Yoga staat voor verbinden en ook muziek verbindt. Hoe mooi is dan deze combinatie. We starten deze ochtend met een fijne Hatha Yogales, een yogavorm die iedereen kan beoefenen. Zonder of met Yoga ervaring, deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. We werken in de les met lichamelijke- en ademhalingsoefeningen en meditatie.

Een concert op de mat
Live muziek van verschillende klankschalen hoor je niet alleen maar voel je ook! Een bijzondere ervaring die voornamelijk gericht is op diepe ontspanning. De rustgevende klanken geven een grote ontspanning en verstilling. Je voelt dat je mag loslaten voor meer ruimte in lichaam en geest. Je kunt je laten meevoeren in deze muzikale flow naar een harmonieuze verbinding met jezelf.

Praktische informatie:
Het event vindt plaats in de Yogastudio de Koepel in Rhoon.
Zondag 10 maart | 21 april | 9 juni | 1 sept | 27 november
Het start om 09.15 uur t/m 12.00 uur. Incl. uitgebreide brunch. Ticket is 50,50,- pp.  

Ouder & Kind Yoga Events 2024

Ga mee op avontuur en ontdek je innerlijke wereld! Samen met jouw kind zal je genieten van een leuke, speelse Yogales in de bijzondere Yogastudio ‘de Koepel’, waar je bent omgeven door Moeder Natuur. 

De lessen zijn natuurlijk afgestemd op de belevingswereld van kinderen; het is speels, gezellig en avontuurlijk. In de Yogales werken we met 3 elementen; lichamelijke- en ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze elementen verwerken we in het Yoga avontuur waardoor dit de fantasie, lichaamsbewustzijn, samenwerken en algehele ontspanning stimuleert.

Praktische info:
Het event vindt plaats in de Yogastudio in Rhoon.
Zondag 12 feb | 14 mei | 24 sept 
Het start 09.30 uur t/m 12.00 uur. Incl. uitgebreide brunch. Ticket is 55,50 voor 1 ouder + 1 kind.