Onze Yoga events & Ceremonies

Gun het jezelf…….

Yoga Retreat Javea Spanje

Van woensdag 13 t/m zondag 17 november, vindt het Divine Feminine Yoga Retreat plaats. Het is gericht op maximaal 5 vrouwen, zodat jij je kunt openstellen in jouw kwetsbaarheid, hierin veilig, gezien en gesteund voelt. 

Voor alle informatie zoals het programma en prijzen, klik op de onderstaande knop.

 

Klankschaal & Yoga Events 2024

We starten deze ochtend met een fijne Hatha Yogales, een yogavorm die iedereen kan beoefenen. Een concert op de mat; een bijzondere ervaring die voornamelijk gericht is op diepe ontspanning. De rustgevende klanken geven een grote ontspanning en verstilling. Je kunt je laten meevoeren in deze muzikale flow naar een harmonieuze verbinding met jezelf.

Praktische informatie:
Het event vindt plaats in de Yogastudio de Koepel in Rhoon.
Zondag 10 maart | 21 april | 9 juni | 1 sept 
Het start om 09.15 uur t/m 12.00 uur. Incl. uitgebreide brunch. Ticket is 50,50,- pp.  

Sunday Yoga Flow Events 2024

Je komt aan in onze bijzondere Yogastudio ‘de Koepel’ in Rhoon, waar je bent omgeven door Moeder Natuur.  Deze Hatha Yogales is yogavorm die iedereen kan beoefenen. Zonder en met ervaring, jong en oud.

De Yogales zal je ervaren als toegankelijk, persoonlijk en met een vleugje spiritualiteit. Na de les staat een heerlijke brunch voor je klaar in restaurant Abel. Gun jezelf, jouw familie, vriendinnen en vrienden, deze bijzondere Yoga ervaring. Een ervaring om niet snel te vergeten!

Praktische info:
Zondag 14 jan | 12 mei | 7 juli |  8 sept | 13 okt | 24 nov.  
Start 09.30 uur t/m 11.00 uur Yoga. Brunch van 11.00-12.00 uur.
Ticket is 38,50- pp.

Ceremonies tijdens Equinox 2024

Het leven van de moderne vrouw is druk, veeleisend en kan eenzaam voelen. Samen komen, verbinden met elkaar in ceremonie, is een eeuwenoude traditie.

En zo belangrijk en nodig vinden wij. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke energie en wijsheid te delen met elkaar is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. Daarom is het tijd om deze mooie, nuttige en bijzondere ceremonies weer terug in ere te stellen met elkaar!

Praktische info:
Het event vindt plaats in de Yogastudio in Rhoon. 
Maandag 18 maart | 24 juni | 23 sept | 21 december
19.30 t/m 21.30 uur. Ticket is 37,50 pp.

Ouder & Kind Yoga Events 2024

Ga mee op avontuur en ontdek je innerlijke wereld! Samen met jouw kind zal je genieten van een leuke, speelse Yogales in de bijzondere Yogastudio ‘de Koepel’, waar je bent omgeven door Moeder Natuur. 

We werken met 3 elementen; lichamelijke- en ademhalingsoefeningen en meditatie. Dit verwerken we in het Yoga avontuur waardoor dit de fantasie, lichaamsbewustzijn, samenwerken en algehele ontspanning stimuleert.

Praktische info:
Het event vindt plaats in de Yogastudio in Rhoon.
Zondag 12 feb | 19 mei| 10 nov.
Het start 09.30 uur t/m 12.00 uur. Incl. uitgebreide brunch. Ticket is 55,50 voor 1 ouder + 1 kind. 

Yoga Retreat Ibiza 27 mei tm 31 mei 2024

Waarom jij het verdient om op Yoga Retreat te gaan?
We zijn veel vrouwen met een drukke en veeleisende baan, die moeite hebben hun eigen rust te pakken. Ze worden geleefd in deze hectische en snelle samenleving en dat is begrijpelijk. 

Dit gejaagde gevoel draag je met je mee en je energie raakt snel op. Je voelt je vermoeid, hebt lichamelijke klachten en hebt het gevoel dat je in rondjes loopt. Juist dan kan het heel slim zijn om met yoga aan de slag te gaan.

Tijdens dit 4 daags all-inclusive retreat, gelegen op een van de mooiste plekken van Ibiza, geven we jou de kennis, tools en ervaringen die je nodig hebt om (terug) gezond te worden en in balans te komen.