Wat leuk dat jij onze gratis Yogales + Meditatie aanvraagt!

Download hieronder onze gratis Yogales en meditatie om laagdrempelig en toegankelijk kennis te maken met Devi Yoga Club. Maak een fijne plek voor jezelf, rol een matje uit en je bent er klaar voor. Start met deze korte Yogales (10 min) en meditatie (5 min) waardoor je rust en ontspanning in je hoofd en lichaam voelt en weer ruimte en balans ervaart in jezelf.

De visie van Devi Yoga Club is gericht om jou als onwijs drukke moeder met jonge kinderen te kennis, ervaringen en tools te geven die jouw lichaam, mind-set en energie zodanig positief beïnvloeden, dat op lange termijn, ‘de uitdagingen die je ervaart’ niet voor even is opgelost, maar duurzaam

Zodat je structureel meer rust, ontspanning en ruimte ervaart in je hoofd, lichaam en alles wat je tegenkomt in je dagelijks leven.  

Want wij geloven dit de belangrijkste stap en voorwaarde is, om een leven voor jezelf te creëren, vanuit gezondheid en zelfliefde, op jouw voorwaarden, en jij daarmee een stralend voorbeeld zal zijn voor de (kleine) mensen om je heen!

Je kunt laagdrempelig starten met het downloaden van ons gratis aanbod, dat goed in te passen is in je drukke leven. Zoals de Yogales en/of meditatie om uit je hoofd, in je lichaam te komen waardoor je rust en ruimte in jezelf ervaart. 

Je kunt zo toegankelijk en jouw eigen tempo, 
kennis maken met onze visie en inhoud van 
Devi Yoga Club. 

Laat je naam en mailadres hieronder achter en ontvang onze gratis Yogales en meditatie.

Omdat we graag in verbinding blijven met onze community, mailen we op onregelmatige basis ( ja je leest het goed we mailen je op dat moment dat we echt wat te delen hebben) met inspiratie, tips en ‘gratis tools’ voor waardevolle ervaringen.

En natuurlijk is alleen een gratis training, of gratis mail niet voor iedereen voldoende en kun je bekijken of een Yoga proefles bij je past, een van onze maandelijkse Yoga Events of jaarlijkse Yoga Retreats in Nederland & Spanje, Ibiza.

Zoals Sunday Yoga Flow, Klankschaal & Yoga, Volle Maan Special, Yoga & Wildplukken.
Ga naar onze eventpagina voor meer informatie

 Ook zijn we actief op Social Media via Instagram en Facebook.