Yoga helpt je om je brein te kalmeren. Het brengt balans in je emoties. Je lichaam voelt ontspannen. Gun het jezelf,

Yogastudio de Koepel in Rhoon (vlakbij Rotterdam)

In 2020 opende onze Yogaclub haar deuren, voor kleine Yogi’s, beginners en yogalovers, in de prachtige Yogastudio ‘de Koepel’ gelegen op het landgoed ‘Johannapolder’ in de Albrandswaard, Rhoon. Ook zijn we in 2020 online gegaan. We zijn dankbaar om beide mogelijkheden aan te kunnen bieden! Zodat jij altijd en op ieder moment de tijd kunt nemen om met Yoga, in verbinding met jezelf te zijn.

Wij geven twee Yogastijlen;

 1. Hatha Yoga
  Hatha Yoga is een zeer complete Yogavorm en de basis voor vele andere Yogastijlen. Het richt zich op lichamelijke oefeningen op een mild tempo waarbij de concentratie bij de ademhaling kan blijven. Er wordt afgesloten met meditatie.

Hatha Yoga betekent: ‘Ha’ is de zon, het actieve. En ‘Tha’ is de maan, het vrouwelijke, het kalme. In de Hatha Yoga komen die tegengestelde energieën samen. Door je concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn. Hatha Yoga is het heel open; iedereen kan er het zijne in vinden.

Deze les is in ieder geval geschikt voor:

 1. Beginners
  2. Indien je lichamelijke klachten / blessures / uitdagingen hebt
  3. Indien je een hoge ademhaling hebt en ademhalingsproblemen

Kan je niet langer wachten en wil je graag nu al weten wat Hatha Yoga is en wat de voordelen voor jou kunnen zijn? Kom dan naar de Yogastudio en boek hier een (online) proefles.

 1. Vinyasa Yoga
  Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Deze Yoga maakt gebruik van ‘Vinyasas. Dit is een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar beoefend. De bekendste is de Zonnegroet. Bepaalde houdingen worden opeenvolgend achter elkaar herhaald. Het positieve effect op het lichaam kan op veel verschillende niveaus worden ervaren.

Vinyasa wordt soms benoemd als yoga in aerobic stijl, vanwege de warmte die er binnen het spiermetabolisme ontstaat. Dat is waarom je alles er zo lekker uit kunt zweten tijdens een Vinyasa les: je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren.

Deze les is in ieder geval geschikt voor:
1. Licht gevorderden en gevorderden
2. Als je fysieke uitdagingen zoekt
3. Jouw ademhaling in je lichaam redelijk t/m goed kunt volgen met je concentratie

Kan je niet langer wachten en wil je graag nu al weten wat Vinyasa Yoga is en wat de voordelen voor jou kunnen zijn?
Kom dan naar de Yogastudio en boek hier een proefles.


Je zult onze Yogalessen ervaren als toegankelijk, persoonlijk en met een vleugje spiritualiteit.

Enthousiast? Bekijk ons rooster en boek hier een proefles.

Namaste Kim en Shadee