Yoga Retreat Ibiza

27 mei – 31 mei 2024

“Het is tijd om net zo goed voor jezelf te zorgen als je doet voor de (kleine) mensen om je heen. Gun jezelf de aandacht die je verdient”.

Wij helpen jou om jezelf op de eerste plek te zetten, zonder schuldgevoel naar de mensen om jou heen.

Dit herken jij zo goed…

 • RJe hebt een druk leven en veeleisende baan en het kost je veel moeite om de rust te pakken die je zo verdiend.
 • RTerwijl je met met de liefdevolle mensen om jou heen quality time hebt, werk je in jouw hoofd jouw To Do-lijst af.
 • RElke avond zit je uitgeblust op de bank. Jouw hoofd is vol, jouw lichaam gespannen en jouw energie is op. Je hebt gezondheidsklachten zoals rug, buik, of hoofdpijn. Je hebt vaak een gejaagd gevoel. Als je emotioneel wordt, blijf je liever ver van jouw gevoel vandaan.
 • RJe stapt je bed uit, en meteen heb je een continue gedachtenstroom van alles wat je nog te doen hebt. Je voelt jouw keel dichtknijpen en een knoop in je maag ontstaan. Het is weer zo'n dag denk je, het liefst verstop jij je voor de grote, harde wereld.
 • RJe doet zo je best thuis, op het werk en voor jouw familie en vrienden. Maar je voelt alsof je het nooit goed genoeg kunt doen.
 • RDiep in jouw hart wil je uit deze "rat-race" stappen, maar je weet niet zo goed hoe en waar te beginnen.

Ja, ik herken het; Ik vind het alleen een lastige en spannende keuze om mee te gaan op Yoga Retreat. Allerlei gedachten komen voorbij in mijn hoofd;

Kan ik wel 4-6 dagen weg bij mijn gezin?

Zullen we kinderen niet te kort komen als ik weg ben? Belast ik mijn partner niet teveel? Kan ik wel oppas vinden? 

Is het mijn geld wel waard?

Hoe kan ik zeker weten of ik de prijs / kwaliteit verhouding goed vind? Krijg ik wel waar ik naar op zoek ben, behoefte aan heb?

Mag ik dit geld wel uitgeven/ investeren in mezelf? 

Is het niet egoïstisch? Ben ik dit wel waard? Mag ik dit wel wensen voor mezelf?

Kan ik wel weg op mijn werk?

Kan ik dat wel maken naar mijn collega’s? Het is zo druk. Wil ik vakantiedagen alleen aan mezelf besteden?

Maar, waar verlang je naar?

 • RJe voelt aan alles dat je vooral leeft voor anderen. In de rol van mama, partner, collega, vriendin, dochter. Eerlijk is eerlijk; 95% van je tijd en energie geef je aan anderen. Als het meezit 5% aan je eigen welzijn. Je wil dolgraag een goede balans in je leven.
 • RJe wil mentale, emotionele rust en lichamelijke ontspanning. Je wilt kennis, tools die jou helpen om jouw grenzen te herkennen, erkennen en bewaken. Zodat je meer energie over houdt.
 • RJe wil zonder schuldgevoel, meer tijd- en ruimte innemen om dingen te doen die je leuk vindt; sporten, koken, zwemmen, dansen, schilderen, wandelen e.d.
 • RJe wilt 's ochtends uitgerust en vrolijk op staan. Het gevoel hebben dat je energie voor 10 hebt en de hele wereld aan kan!
 • RDe tijd en rust hebben om lekker aan het zwembad te liggen met een boekje, dat je eindelijk ongestoord kunt uitlezen.
 • RJe hebt wat (beginners) ervaring met Yoga, en bent bewust van de positieve effecten zoals rust, ontspanning in jouw hoofd en lichaam. En wilt hier meer van ervaren!
 • RHet kan ook zijn dat je nog geen ervaring hebt met Yoga (Retreats) maar juist veel positieve verhalen hebt gehoord over hoe goed het is voor jouw gezondheid. En graag dit wilt ontdekken!

Een investering in jezelf en dit is waarom…

Kennis en tools

Je krijgt kennis en praktische tools aangereikt. Zoals adem-, lichaam, mindfulness en meditatie oefeningen. Je oefent en ervaart de positieve effecten.

Zelfliefde ontwikkelen

Je leert inzien dat jij het waard bent om liefde te ontvangen en hier niets tegenover hoeft te staan. Jezelf te accepteren precies zoals je bent.

Gedachten en emoties

Je leert om je eigen gedachten te zien. En je emoties te voelen. En hier afstand van te nemen. Zo ervaar je mentale rust en emotionele balans. 

Daily Routine

Met de Devi Yoga Methode, ben jij in staat om elke dag in 15 min – uit jouw hoofd en in jouw lichaam te komen. Jouw rustpunt in de drukte te vinden.

Meer energie

Je leert en ervaart dat je energie hebt in je lichaam. En hoe jij meer energie in je lichaam opwekt, waardoor je meer focus en concentratie vermogen hebt.

Gezond lichaam

Lichaamsoefeningen, gezonde voeding en rust zijn de ingrediënten om een vitaal lichaam te creëren en te onderhouden.

Ancient Yoga Wisdom

Je krijgt eeuwenoude kennis overdragen. Je leert over de Kosha’s, jouw chakra’s ed. Je krijgt de tools mee naar huis om hiermee te werken. 

Loslaten 

Schuldgevoel. Verdriet. Angst. Lichamelijk pijn. Trauma. Dit wortelt zich in je lichaam, hoofd en emoties. Je leert hoe je dit doet en waarom het belangrijk is.

ONS PROGRAMMA

 • R4 daags retreat van 27 t/m 31 mei 2023
 • REen prachtige, authentieke en traditionele Ibiza accommodatie op uitgestrekt landgoed
 • ROpeningsceremonie, cacao ceremonie, closing ceremonie
 • RDagelijkse yogalessen; Hatha | Vinyasa | Yin Yoga incl ademtechnieken, Mindfulness- en meditaties
 • RVerbonden ademhaling sessie
 • RVrije tijd voor selfcare; Privé massage, 1 op 1 en meer
 • RDagelijkse Brunch, Snack & Dinner bereid door onze Spaanse privé chef Pablo
 • RMasterclasses en workshops (Klankschaal, Energiewerk and more)
 • RDagelijks en vrij gebruik van de yoga ruimte, het zwembad en wandelingen op het landgoed
 • RAncient Yoga Wisdom
 • RVrije tijd om het eiland te verkennen. Hippiemarkt, strand, Ibiza stad?

Kamerprijzen

 • RTwee/driepersoonskamer, met aparte bedden met gedeelde badkamer € 1307,- p.p.
 • RDeel een privékamer met een tweepersoonsbed en gedeelde badkamer type 2 € 1.549 p.p. (ideaal voor vriendinnen/stel)

Bonus & Betaalmogelijkheden

 • RBoek je voor 1 september, krijg de BONUS: 1 dag extra verblijf (31 mei op 1 juni). Of 1:1 privé sessie t.w.v. 200,-
 • RBoek je tussen 1 juli en 1 december 2023 kun je het totaalbedrag eenmalig of in 3 of 6 maanden betalen
 • RBoek je vanaf 1 december 2023: kun je het het totaalbedrag eenmalig of in 3 maanden betalen.
 • RDeel een privékamer type 1 met een tweepersoonsbed en gedeelde badkamer € 1.410,- p.p. (ideaal voor vriendinnen/stel)
 • RPrive suite kamer met privé badkamer en garden view € 1.697,- p.p.

Boek hier jouw
match call 

Vul jouw gegevens in en ontvang de bevestigingsmail

Kies een dag, datum en tijd en plan jouw match-call, via de link in de bevestigingsmail

We zien uit om kennis te maken met je. Voelt het goed? Dan kun je jouw koffers pakken 🙂

“EEN BIJZONDERE ERVARING IN EEN VEILIGE OMGEVING, WAARIN JE ERVAART DAT RUST EN STILTE KEY ZIJN OM JE WEER JEZELF TE VOELEN”

KIM & SHADEE

Dit hebben anderen ontdekt…

{

Bedankt voor deze unieke yogales, dit yoga event. Het was er eentje die ik niet snel zal vergeten. De intentiekaartjes in de boom, de bloem, je meditatie maakte het compleet! Namaste, Liefs,

Tessa
{

Lieve Kim ontzettend bedankt voor deze fijne les. Je hebt een fijne energie en ik voelde me erg in mijn kracht gezet door de flow en meditatie. Namaste. PS. ook bedankt aan de lieve assistente Lovina, echt een topper!

Dewi
{

Ik kwam met spanning in mijn lijf naar het event. Door allerlei drukte. Nu voel ik me heerlijk relaxt.

Anja
{

In een heerlijk ontspannen sfeer met een heerlijke stem ben ik bewust geworden van mijn eigen zijn. En leer ik weer lief te zijn voor mezelf. Dank je wel en liefs

Annette
{

Dank je wel voor deze fijne les. Ik kon niet alle oefeningen goed uitvoeren maar ik heb genoten! Liefs

Gera
{

Ik heb op dit moment juist geen gedachten, wat heel positief is 🙂

Lucie
{

De les als heel fijn ervaren. Relaxt en liefdevol. Een moment voor mezelf! Dankjewel, Namaste

Irma
{

Ik kwam binnen, gesloten en geblokkeerd. Er is ruimte gekomen om te zeggen: dit ben ik en ik mag er zijn zoals ik ben. Nooit verwacht dat zoiets los kon komen of dat, dat was wat ik nodig had. Dank je wel, Namaste

stephanie
{

Het was een hele fijne ervaring. Bijzonder dat mijn vriendin mij heeft meegenomen vandaag. Heel speciaal om dit samen te ogen ervaren. Ik voel me vrij, energiek, intens gelukkig en gezegend na deze sessie. Dank je wel!

Aoliz
{

maar zoveel meer! Hoe dichter je bij jezelf staat, des te betere versie ben je van je echte zelf. Dank je wel Kim voor deze altijd inspirerende lessen!

About us…

Mijn naam is Kim en ik neem je mee,

In december 2021 sprong ik van 15 meter hoge rots in zee in Curaçao, met als doel om over mijn hoogtevrees af te komen. Het pakte helemaal verkeerd uit en eindigde in een lelijke val.

Paar dagen later, als mijn gezin even de deur uit is, brak ik. Wat had ik godsnaam gedaan? En toen kwam de grote vraag in me op; als ik een dwarslaesie had gehad, waar had ik dan de meeste spijt van gehad in mijn leven?

Het antwoord was dat ik in de zaak was gebleven, die ik samen met mijn man meer dan 15 jaar runde. Ik wilde mijn man, collega’s, partners, ouders niet teleurstellen. Ik was bang om alle gemakken die ik ondertussen had opgebouwd kwijt te raken. Terwijl ik al veel langer diep van binnen voelde dat mijn hart er niet meer lag.

Vier weken later, sprak ik het met knikkende knieën uit naar mijn man: Ik wilde uit de zaak en verder met Devi Yoga Club. Een ontzettend lastig besluit om te nemen, maar ik leef maar één keer. Het is mijn leven. Ik moet doen wat mij gelukkig maakt.

My point…Ik weet het hoe ontzettend spannend het is om je hart te volgen. En alles dat erbij komt kijken. Soms vind je de belangrijkste lessen op de momenten dat alles helemaal tegenzit. Maar ik vertel je dit. Het is het waard. Het is het dubbel en dwars waard om te luisteren en toegeven aan je diepste verlangens, behoeften en passies. Want je leeft maar 1 keer. Dus vind jezelf het waard!

+ 4 jaar Hatha Yogadocent, Mindfulness trainer, Ceremonies, Retreats.

+ 8 jaar Twee Yoga opleidingen, specialisaties in ademwerk, meditaties

About Shadee…

Shadee, 33 jaar, geboren en getogen op het magische eiland ‘Curacao’, kwam  op haar 18de naar Rotterdam voor haar studie. Ook zij woont met haar kinderen in Rhoon. 4,5  jaar geleden begon haar journey…

Met een gebroken hart kwam ze aan op haar 1ste Yoga Retreat in Ibiza. Ze had niet kunnen bedenken, hoe life- changing dit zou zijn voor haar op zoveel lagen. Diep in haar hart wist ze dat ze hier doorheen moest en haar eigen proces, haar ergens zou brengen.

Het was a deep dive inwards, into her shadows om weer terug te komen bij zichzelf.  Maar op een gegeven moment was het voor haar zo helder…“het is mijn diepste purpose en wens om de liefde en veiligheid die ik in mijn eigen proces heb ervaren, ook te faciliteren voor anderen”. 

Een diepe wens waarvan ze nooit had dacht dat het zo snel zou uitkomen. Het bijzondere telefoontje van Kim staat nog gegrift in haar geheugen. ‘Shadee, ik ga ervoor, mijn allereerste Yoga retreat organiseren! Doen we het samen?!’ Fast forward naar dit moment.. na een succesvolle 1ste editie, is nu ook onze 2de editie een feit!

“Beautiful soul, we invite you to dive deep into your truest self with us as we hold space for your own transformation. We kijken er zo naar uit!” – Shadee 

+ 4 jaar Vinyasa , Meditations, Ceremonies, Retreats, Breathwork

+ 10 jaar Ervaring in events en 1:1 sessies

  We kijken samen zo uit naar deze 4 bijzondere dagen, waarin we alle tijd en rust creëren om waarin jij diepe ontspanning, ruimte en innerlijke transformaties gaat ervaren. Waarin je bewust wordt van de patronen, emoties en gedachten die je onbewust meedraagt. Om ze vervolgens te erkennen, los te laten en ruimte te maken voor iets nieuws in jou.

Door te werken volgens de kennis en tools van de eeuwenoude Yoga filosofie, starten we diepe ontspanning in onszelf door allereerst bewuste aandacht te hebben voor jouw fysieke lichaam. Door te bewegen, de ademhaling goed in het lichaam te brengen. Vervolgens dalen we af in ons energielichaam, om vastzittende energie weer in beweging te brengen en vooral om alle energie weer te laten stromen.  Ook werken we met de laag waarin onze gedachten en emoties leven (het mentale lichaam). Uiteindelijk komen we aan in de diepste staat van ontspanning en helderheid – waar we onze ware essentie ontmoeten.

Het retreat is verankerd met ancient yoga wisdom. Dit vertalen wij naar een programma dat zo (tot in de detaille) is ingericht dat het precies dat doet, ‘de weg terugvinden naar jezelf’. En dit is niet iets wat wij buiten ons vinden. Het is iets wat al in ons leeft. We zijn het alleen soms even vergeten.

Samen faciliteren wij een veilige ruimte, waardoor je vanzelf weer herinnerd wie jij werkelijk bent. En dat, lieve jij, is het magische wat jij zal ontdekken tijdens ons Yoga retreat. 

KIM & SHADEE

FAQ’s

*niet zichtbaar*

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ik heb weinig tot geen ervaring met Yoga, is dit retreat geschikt voor mij?

Iedereen die met de intentie komt om zich te verdiepen in Yoga en aan de slag wil met diverse Yogavormen, is welkom tijdens het retreat. Wij zorgen ervoor dat zowel beginnende Yogi’s als gevorderde Yogi’s genoeg uitdaging zullen vinden in hun practice en goede begeleiding krijgen. 

Hoe ziet een dag op het retreat eruit?

07.30 thee, water & fruit snacks
08.00 yoga
09.30 meditatie
11.00 brunch
12.00 vrije tijd
14.00 1 of 2 workshops / masterclasses
18.00 diner
19.30 vrije tijd and jouw prive sessies, avond meditatie of ecstatic dance avond

Hoe groot is de groep tijdens het retreat?

Afhankelijk van de bezetting van de kamers zal de groep tussen de 10 en 18 mensen groot zijn.

Ik reis alleen, is dit een probleem voor het Yoga retreat?

Absoluut niet. De mix van mensen die meedoen aan de Yogareizen is vaak erg verschillend. Sommige mensen komen alleen en andere mensen komen samen met iemand anders. Zowel voor mensen die alleen, als samen komen, is er dus plek!

Welke Yoga vorm wordt er gegeven tijdens deze week?

We gaan aan de slag met verschillende vormen. Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Yin Yoga. Elke dag is er de mogelijk om aan te sluiten bij een beginner-of intermediate Yogales. 

Hoeveel vrije tijd is er tijdens het retreat?

Iedere dag staan er twee Yogasessies gepland. Een in de ochtend en een aan het einde van de middag. De rest is vrije tijd en kun je naar eigen wens invullen. Bovendien is elke sessie optioneel, dus als je een keertje wilt overslaan is dat ook prima. Het is tenslotte jouw retreat, kado aan jezelf. 

Wat is inclusief? En wat niet?

Je verblijft op een prachtige finca, gelegen op het 200 jaar authentieke landgoed bij Santa Eulalia. Elke dag ontbijt, lunch en diner; versgemaakt door de prive chef Pablo. Water en thee is altijd tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van alle faciliteiten zoals zwembad, Yogashala. Alle Yogalessen, workshops, masterclasses, materialen, ceremonies zijn inclusief.

Wat is niet inclusief? Jouw vliegticket. Evt. autohuur. Massage, paardrijden ed.

Voor wie is het?

Yoga is inclusief. Als je geinteresseerd bent om mee te gaan, zullen we een match call inplannen. Om aan te voelen of het resoneert. Op deze manier bewaken we de groepsdynamiek en groepsenergie.

Kan ik extra nachten bijboeken?

 Ja zeker. Uit eigen ervaring kan het fijn zijn om een dag eerder aan te komen om jezelf in de ontspanningsmodus te brengen. Hetzelfde geldt voor na het retreat. Het kan heel fijn zijn om jezelf de ruimte te gunnen om alles te integreren. Hier kun je rekening mee houden, mocht je dit wensen:


* Je kunt zondag 26 mei bijboeken voor € 200,- p.p. per nacht inclusief vers fruit en thee bar.

Disclaimer: het programma start maandag 27 mei om 13 uur. De closing ceremonie is vrijdag 31 mei om 12.00 uur. Indien je een extra nacht voor- of na het retreat boekt, is dit exclusief het programma van het retreat.

Zijn er privé kamers beschikbaar?

Ja deze zijn er, wel afhankelijk van het moment. Het kan namelijk zijn dat de privekamers volgeboekt zijn. Vraag er naar in de match call met Kim of Shadee.

“LA FINCA & CASITA”

“LA COMIDA QUE HACE SONREIR TU ALMA”

“ACTIVIDADES”

“LA AREA”

“Jouw dagelijkse toewijding aan het koesteren van jezelf is echt belangrijk

Kim & Shadee

Handig om te weten

READ ALL ABOUT IT!
 • RHet retreat is van 27 t/m 31 mei 2024
 • Rmaandag 27 mei start het programma om 13.00 uur
 • Rvrijdag 31 mei sluiten we samen af om 13.00 uur
 • RHet retreat is all-inclusive (verblijf, fruit & thee, brunch & dinner, activiteiten) Dagelijks staat in de ochtend fruit & thee klaar, gevolgd door brunch & dinner later op de dag.
AND MORE…
 • pHet aantal deelnemers is maximaal 16 mensen
 • p2 Yogadocenten met expertises en ervaring in Yoga Retreats
 • pDe retreat locatie is bij het dorp Santa Eulalia
 • pDe eerste Yogales van de dag start om 08.30 uur
EXTRA INFORMATIE
 • RJe kunt vanuit Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven vliegen naar Ibiza Airport
 • REen auto huren (met iemand samen) maakt het makkelijk om over het eiland te Touren. Voor meer informatie, vraag er naar in onze match call
 • RZorg dat je een reisverzekering hebt
 • RDenk aan een geldig paspoort
 • RJe kunt 1 dag extra bijboeken. Van zondag 26 op maandag 27 mei voor 200,- incl fruit & thee in de ochtend
BONUSSEN 
 • RAls je voor 10 september boekt, krijg je de BONUS: 1 dag extra verblijf van 31 mei op 1 juni 2024. Of een 1:1 sessie met jouw docent naar keuze
 • RBonus: 1 dag extra verblijf geldt vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni
 • RDe 1:1 sessie bevat Yoga, Meditatie, Energiewerk. We bespreken jouw behoefte en doelstelling samen voorafgaand de sessies, zodat je krijgt waar je naar op zoek bent.
 • RStel je vragen over de bonussen in onze match call

WE WELCOME YOU TO JOIN US ON A JOURNEY OF FINDING YOUR WAY BACK HOME TO YOURSELF