Breng je lichaam & geest in balans met Yoga

Betaal zoals je wilt, geen verplichtingen gewoon per losse les

Proefles

€12,50

Op het moment dat je besluit te willen gaan starten met het volgen van Yoga lessen.

Of om je alleen te oriënteren.

Is een proefles altijd een aanrader!

Losse les

€14,00

Geniet van onze Yogalessen? Kan je niet wekelijks komen? Boek een Yogales.

Wanneer het jou het beste uitkomt.

Voel je altijd welkom!

Betaal zonder zorgen met een strippenkaart, kies uit:

5* strippenkaart

€65,-

Je geniet van onze Yogalessen en je ziet er naar uit om de komende weken op de mat te staan.

You are excited about

Where Yoga is taking you!

10* strippenkaart

€125,-

Je bent verkocht! Je deelt met ons de zelfde passie. Yoga heeft voor jou geen geheimen meer.

You love yoga

A new way of being…

MEEST GESTELDE VRAGEN
Staat je vraag er niet bij neem gerust contact op

Hoe wordt een les opgebouwd?

Iedere week werken we met een thema. We beginnen met ademhalingsoefening (pranayama) om meer in de ontspanning modus te komen. Dan gaan we lichamelijke oefeningen doen. (asana’s). De les wordt afgesloten met een liggende meditatie.

Moet ik lenig zijn voor yoga?

Nee, het is totaal onbelangrijk in welke vorm je lichaam is. Je kunt altijd beginnen met yoga. Je docent helpt je om de houdingen uit te voeren die bij jouw lichaam passen hoe die op dat moment is. Wat je wel gaat merken is dat door regelmatige beoefening je lichaam vanzelf soepeler gaat worden.

Wat zal ik merken na een yogales?

Het leuke is dat wanneer je een tijdje yoga doet je gaat merken dat houdingen makkelijker gaan. In het begin zijn alle bewegingen nieuw en hebben je spieren nog geen ‘geheugen’ voor die houdingen opgebouwd. Hoe vaker je de houdingen doet hoe meer je lichaam de houdingen herkent en het makkelijker wordt deze uit te voeren. Over lopen of fietsen hoef je waarschijnlijk ook niet meer na te denken. Je zult merken dat je steeds meer ontspanning ervaart in de houdingen en steeds bewuster en relaxter kan ademen. Je hebt plezier en kan genieten van hoe je lichaam de houdingen uitvoert. Je zult merken dat je op deze manier snel flexibeler en fitter wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.

Ik heb een blessure, kan ik dan wel beginnen met yoga?

Jazeker, dan passen we gewoon de houdingen aan jouw mogelijkheden aan. Ik vind het heel belangrijk om de les af te stemmen op jouw eigen mogelijkheden. Heb je daarom blessures, zoals nekklachten, rugklachten of problemen met je knieën of polsen, laat het mij dan voorafgaand aan de les weten.

Wat voor kleding moet ik aantrekken?

Kleding waar je je lekker in voelt, een legging, shirt, trui. Een trui en sokken zijn lekker wanneer je in de liggende meditatie gaat.

Moet ik verder nog iets meenemen voor mijn eerste les?

We hebben alle materialen die je nodig hebt voor de yogales, maar je bent uiteraard van harte welkom om je eigen yogamat mee te nemen. Als je veel transpireert kan het fijn zijn om een handdoekje mee te nemen. Een flesje water om achteraf te drinken is altijd een goed idee.

Hoe laat word ik voorafgaand aan de les verwacht?

Het is het makkelijkst om ongeveer 5 minuten voor aanvang van de les er te zijn. Dan heb je nog even de tijd om je schoenen uit te trekken, je matje klaar te maken.

Wat is Yoga eigenlijk?

Yoga is meer dan een beetje rekken, strekken en stilzitten: er schuilt een complete levensfilosofie achter.